Dostavljač na Floridi pretukao ženu na smrt i zapalio: Dobio doživotnu kaznu

0
Hina
Dostavljač na Floridi pretukao ženu na smrt i zapalio: Dobio doživotnu kaznu
Foto: Printscreen / Jorge Dupre Lachaze

Dostavljač kućanskih aparata iz SAD-a osuđen je jučer na doživotni zatvor jer je nasmrt pretukao 75-godišnju ženu i zapalio je u njezinoj kući na Floridi.

Sudac okruga Palm Beach izrekao je Jorgeu Dupreu Lachazu dvije doživotne robije, plus još jednu kaznu od 30 godina. 24-godišnjak je u januaru osuđen za ubistvo prvog stepena, provalu i palež, piše NBC News.

Dupre Lachazo i još jedan čovjek isporučili su u augustu 2019. perilicu i sušilicu Evelyn Smith Udell u Boca Ratonu. Nakon što je instalirao aparate, drugi muškarac je izašao van i nekoliko minuta kasnije čuo vriskove. Našao je Udell na podu i pozvao hitnu. Dupre Lachazo se odvezao u dostavnom kamionu, ali ga je kasnije zaustavila policija.

Nastavlja se suđenje Miloradu Dodiku: Evo kada će izaći pred Sud BiH

Nastavlja se suđenje Miloradu Dodiku: Evo kada će izaći pred Sud BiH

Na čekiću nađeni njegovi otisci

Istražitelji su na mjestu zločina pronašli gumeni čekić i limenku razrjeđivača koju je Dupre Lachazo upotrijebio kako bi zapalio prostor do Udellinog tijela. Oba predmeta su na sebi imala otiske prstiju Duprea Lachaza. Policija je također otkrila da je netko preturao po novčaniku žrtve, što ukazuje na to da je motiv napada bila krađa.

Odvjetnici Duprea Lachazoa nisu tijekom suđenja poricali da je 24-godišnjak napao stariju ženu, ali su tvrdili da se nije radilo o ubojstvo s predumišljajem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije