Djevojčica svjedočila masakru: Djed ubio svoju ženu i unuka, pa presudio sebi

Radiosarajevo.ba
Djevojčica svjedočila masakru: Djed ubio svoju ženu i unuka, pa presudio sebi
PrtScr / Kuća strave u kojoj su djeca pronađena

Stanovnici Nashvillea u Teksasu su šokirani nakon što je šestogodišnji Taj Dodson iz Kentuckya ubijen prošlog vikenda.

Dječak, njegova baka i djed takođe su pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u subotu uvečer.

Policija je rekla da je na licu mjesta pronađen revolver. Smatra se da je dječakov deda Terry Majors (64) ubio svoju ženu Li (61) i unuka, nakon čega je presudio sebi.

Masakru je izbjegla jedino MajorsovA četverogodišnja unuka, Tajova sestra, koja je nepovrijeđena pobjegla kod komšije po pomoć. Motiv ubistva nije poznat. Majorsovi nisu imali kriminalni dosije.

„Bio je dobar koliko je mogao biti. Nismo ni sanjali da bi se ovako nešto moglo dogoditi. To je čisto zlo“, rekla je o djedu Tajova tetka Shannon Smalling.

Tajova majka Jennifer Carter i njen partner Denny Smalling imaju još četiri kćerke. Chase Dodson, ujak dječaka, rekao je da je Taj često dolazio kod bake i djeda u Nashville.

„Moja porodica proživljava tragedije otkako sam imao sedam godina. Najstariji brat umro mi je 2002, drugi brat Chad (Tajov biološki otac) umro je 15 dana prije nego što je Taj rođen. Bio sam u bolnici kad se on rodio. Presjekao sam njegovu pupčanu vrpcu. Očuh Deny bio mu je dobar otac. Taja su mnogi voljeli“, ispričao je on za USA Today, prenosi Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije