Optužuju i Chuck Norrisa da je učestvovao u neredima: Evo šta on kaže

1
Radiosarajevo.ba
Optužuju i Chuck Norrisa da je učestvovao u neredima: Evo šta on kaže
Foto: NBC News / Chuck Norris / Arhiva

Legendarni majstor borilačkih vještina, televizijski i filmski glumac Chuck Norris 2016. javno je podržao još uvijek aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Ovih dana našao se u centru pažnje nakon što se na društvenim mrežama počelo pisati da je sudjelovao u neredima na Capitol Hillu koji su zgrozili svijet.

Za takve tvrdnje "krive" su fotografije s prošlosedmične pobune na kojima se jasno vidi muškarac koji nevjerovatno podsjeća na zvijezdu TV serije "Walker, teksaški rendžer".

Nevjerovatna sličnost - undefined

Foto: Prtscr/jutarnji.hr

Norris je odmah sve demantirao, a i njegov menadžer Erik Kritzer izjavio je kako je Chuck u to vrijeme bio s obitelji na svome ranču u Teksasu.

"Iako ima sličnosti između Chucka i dotičnog muškarca koji je na fotografiji koja se širi društvenim mrežama, moram priznati da je naš teksaški rendžer ipak puno zgodniji!", rekao je menadžer, a prenosi The Guardian.

"To nisam bio ja. Nisam bio na Capitolu. U našem društvu nema mjesta za nasilje bilo koje vrste. Ja jesam i uvijek ću biti za zakon i red", napisao je 80-godišnji glumac na Twitteru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije