Četvorica mladića na plaži Poljaku razbili glavu, a djevojku mu grupno silovali

Radiosarajevo.ba
Četvorica mladića na plaži Poljaku razbili glavu, a djevojku mu grupno silovali
Talijanska policija istražuje moguće grupno silovanje Poljakinje i premlaćivanje njenog partnera na jednoj od najpopularnijih plaža u toj državi.

Incident se navodno dogodio kasno navečer u petak na plaži u Riminiju, jadranskom turističkom odredištu u koje nerijetko na ekskurzije idu srednjoškolci

Par 26-godišnjih poljskih turista uživao je u odmoru kada su ih, kako piše Corriere della sera, zaskočila četvorica mladića, koji se isprva nisu činili nasilni, no susret je ubrzo postao neugodan.

Počelo je naguravanje, poletjele su šake i noge - Poljak je dobio bocu u glavu, a njegovu djevojku su odvukli na obalu i redom silovali sva četvorica, nakon čega su je bacili u more i pobjegli, prenosi Associated Press.

Oboje Poljaka primljeno je u bolnicu s ozbiljnim povredama. AP navodi kako su policiju pozvali prolaznici koji su vidjeli okrvavljeni i ošamućeni par kako leži na plaži.

Do sada je uhapšen jedan 19-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s brutalnim napadom, no njegov odvjetnik tvrdi kako nikakvog silovanja nije bilo, već da ga je Poljakinja optužila za silovanje nakon što ju je počela peći savjest zbog preljuba. No, za povrede koje su djevojka i njen partner zadobili nije imao objašnjenja

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije