Boris Johnson dobio osmo dijete s 24 godine mlađom suprugom Carrie

4
Radiosarajevo.ba
Boris Johnson dobio osmo dijete s 24 godine mlađom suprugom Carrie
Foto: Instagram / Boris Johnson sa mlađom suprugom Carrie

Bivši britanski premijer Boris Johnson (59) postao je otac osmog djeteta.

Njegova supruga Carrie (35) rodila je njihovo treće zajedničko dijete 5. jula. Supružnici su dobili sina kojem su dali ime Frank Alfred Odysseus Johnson, a sretnu vijest na svom je Instagramu podijelila Carrie Johnson.

"Gledati kako te grle nešto je najljepše na svijetu. Svi smo oduševljeni", napisala je Carrie na Instagramu uz nekoliko fotografija novorođenog sina, a potom i uputila zahvalu uposklenicima bolnice koje je brinulo o njima. 

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

"Puno hvala nevjerojatnom timu za rodilje na UCLH-u. Oni su zaista nevjerojatni, brižni ljudi. Osjećam ogromnu zahvalnost", stoji u objavi ispod koje su se počele nizati čestitke obitelji zbog prinove. 

Supružnici već imaju trogodišnjeg sina Wilfrenda i 18-mjesečnu kći Romy dok Johnson s bivšom suprugom Marinom Wheeler ima četvero djece - Laru, Mila, Cassiju i Theodorea.

Bivši premijer kćer je 2009. godine dobio i s Helen Macintyre. Stephanie je začeta tokom njihove afere, a njezina majka Helen trudila se sačuvati njezinu privatnost. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije