! / Bizaran plan silovatelja iz regiona: Suprugu poslao u Srbiju pa krenuo u jezivi pohod

19. 07. 2020. u 14:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Serijski silovatelj iz Zrenjanina Siniša K. (29), uhapšen u Njemačkoj zbog sumnje da je silovao čak sedam žena, u toj državi upoznao je i svoju trudnu vjerenicu koja je nedavno doputovala u Srbiju kako bi upoznala njegove roditelje i porodila se, prenosi Blic.rs.

Za to vrijeme, on je boravio u jednom hostelu odakle je odlazio u parkove u Berlinu i presretao žene koje je potom brutalno zlostavljao.

Nakon što je u njemačkim medijima odjeknula vijest da je poslije višesedmične potrage njemačkih policajaca konačno dolijao serijski silovatelj iz Srbije, reporteri "Blica" su se uputili u Melence odakle je Siniša rodom gdje su razgovarali sa njegovom porodicom. 

Kako su saznali, iako je Siniša u Srbiji već robijao zbog silovanja maloljetnice 2012. godine u Zrenjaninu, svi su bili šokirani da je Siniša počinio zlodjela za koja je osumnjiče, posebno jer je u Njemačkoj upoznao Bosanku Milijanu M. sa kojom je stupio u emotivnu vezu.

Ona je u međuvremenu zatrudnila, a kako su rekli njegovi najbliži, nedavno je doputovala u Srbiju kako bi ih upoznala i tu se porodila. 

Njemački "Blid" prenio je da Siniša boravio u jednom hostelu, a da je svoje žrtve presretao na frekventnim mjestima u Berlinu, kao što su željezničke stanice, parkovi i slično...

Činio je to tako što bi im prišao i započeo prijateljsku konverzaciju, a zatim ih odvlačio na zabačene lokacije, prijetio im i na kraju silovao. Da slučaj bude još bizarniji, Siniša bi svojim žrtvama potom pokazivao potpuno drugo lice, pretvarajući se u brižnu osobu vjerovatno sa namerom da se ponovo sastane sa žrtvom. 

Svi ovi navodi šokirali su Sinišinu porodicu, jer kako kažu nije im jasno kada je odlazio u svoje monstruozne pohode ako je sa svojom trudnom suprugom bio gotovo nerazdvojan...

Prvu svoju žrtvu, maloljetnicu, Siniša je presreo 12. juna, a posljednju samo nekoliko sati prije hapšenja i nju je u zatočeništvu držao čak tri sata!

Upravo zahvaljujući iskazu koji je dala, napravljen je i foto-robot koji je policajcima pomogao u hapšenju.

Siniša se sada nalazi u pritvoru, a njemački tužioci mu predviđaju višegodišnju zatvorsku kaznu jer osim što je osumnjičen za silovanje najmanje sedam žena, svoja zlodjela je činio na brutalan način i uz prijetnju raznim oruđem, a pred toga odranije je poznat njemačkoj policiji.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA