Amerikanka molila policajce da je ne hapse, jer: Ja sam bijela! I lijepa!

Radiosarajevo.ba
Amerikanka molila policajce da je ne hapse, jer: Ja sam bijela! I lijepa!
PrtScr / Lauren Elizabeth Cutshaw

Policija iz Južne Karoline objavila je snimak na kojem se vidi kako 32-godišnja Amerikanka Lauren Elizabeth Cutshaw moli da je ne uhapse, jer je "bijela", "čistokrvno bijela" i "lijepa".

Policija ju je uhapsila jer se nije zaustavila na saobraćajni znak "stop" i vozila je skoro 100 kilometara na sat. Nakon zaustavljanja, policajci su otkrili i da je vozila - pijana.

Na snimku se vidi kako Cutshaw moli da je ne šalju u zatvor jer je, zaboga, navijačica, plesačica, djevojka koja je završila dobar univerzitet i bila članica sestrinstva...

"Molim vas, ne želim da znam kako je u zatvoru. Ja sam lijepa djevojka. Nemojte me voditi tamo", kazala je ova žena, a potom dodala kako će ovo hapšenje uništiti njenu karijeru.

Inače je agentica za nekretnine.

Policajac koji ju je uhapsio u zapisniku je napisao kako mu je rekla da je lijepa i čista, te čistorkvno bijela, na što joj je on rekao - pa kakve to veze ima s bilo čim, a ona je odgovorila: "Vi ste policajac i dobro znate šta to znači, zbog ljudi koje hapsite."

Rekla je da je popila samo dvije čaše vina i da je žurila do svog momka koji je, kazala im je, policajac. Kada su je policajci pitali koliko su bile pune čaše vina, rekla je: "Pa, ovaj, znate, slavila sam rođendan."

Policajci su joj potom pretresli i vozilo, pa su pronašli i malo marihuane...priznala je i da je "malo pušila" prije vožnje. 

Optužena je za vožnju pod utjecajem alkohola, brzu vožnju i posjedovanje marihuane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije