"Akademkinja" šokirala svijet: Gay muškarci imaju analnog crva koji stvara nagone

Radiosarajevo.ba
"Akademkinja" šokirala svijet: Gay muškarci imaju analnog crva koji stvara nagone
PrtScr / MAriam Al-Sohel

Mariam Al-Sohel, "akademkinja" iz Kuvajta šokirala je širu svjetsku javnost kada je, gostujući na televiziji, izjavila kako "gay muškarci u stražnjici imaju crva, koji se hrani njihovim sjemenom i zbog toga imaju takve nagone".

Podsjetimo još jednom da je homoseksualnost u Kuvajtu nezakonita, a ljudi koje uhvate u tom činu osuđuju se, u najmanju ruku, na dugotrajne zatvorske kazne.

I tako se Mariam pojavila na kanalu Scope TV i saopćila svjetskoj javnosti kako ima "lijek za homoseksualnost".

Nakon što je ispalila teoriju o analnom crvu, rekla je i sljedeće: "Da se zna, ovo je sve nauka, tako da vas ne treba biti stid." Druga žena saglasila se s njenim mišljenjem, kazavši kako je "sve u knjigama". (KAKVIM knjigama??)

Nastavila je pričom kako postoje četiri spola - ženski, muški žensko gay muški i muškobanjaste lezbijke", pa je dodala da je otkrila terapeutske "čepiće" koji preusmjeravaju seksualne nagone, odnosno, uništavaju "analne crve".

Prikazala je onda i svoje "čepiće", i za muškarce i za žene, dodavši kako su sastojci za dvije varijante drugačije te da se, uz čepiće, osoba mora hraniti kiselom, slanom i slatkom hranom kako bi "očistila tijelo od otrova".

Nadamo se da niko i nigdje neće ove njene nebuloze shvatiti ozbiljno. Ne samo da su njene tvrde lažne, već su uvredljive, prijetvorne i nevjerovatne.

Video možete pogledati ovdje i nismo sigurni da li ćete se smijati ili plakati zbog silnih nebuloza koji izlaze iz usta ove, ove...:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije