Zoran Milanović razriješio dužnosti jednog od najbližih suradnika

0
Radiosarajevo.ba
Zoran Milanović razriješio dužnosti jednog od najbližih suradnika
Foto: EPA / Zoran Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović donio je odluku o razrješenju pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske Bartola Šimunića.

Bartol Šimunić razriješen je dužnosti pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske na lični zahtjev.

Odluka o razrješenju stupila je na snagu 29. aprila 2023. godine, prenose hrvatski mediji.

Novi brutalni napad u BiH: Nasilnik pretukao suprugu, žrtva u bolnici

Novi brutalni napad u BiH: Nasilnik pretukao suprugu, žrtva u bolnici

"Rođen je 1989. u Zadru. Završio je Tehničku školu u Zadru, a diplomirao logistiku na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Obavljao je dužnost studentskog pravobranitelja i bio je član Odbora za kontrolu nastavnih procesa na matičnom fakultetu.

Po završetku studija počinje raditi za agenciju za digitalni marketing i odnose s javnošću u kojoj radi kao konzultant i komunikacijski trener na projektima digitalne komunikacije, a posebno na projektima implementacije društvenih mreža u medijima. Sudjelovao je na projektima edukacije iz područja digitalnog PR-a za više javnih institucija.

Sredinom 2015. dolazi na mjesto Voditelja digitalnih komunikacija SDP-a gdje ostaje do februara 2017. godine. Od septembra 2017. radi u farmaceutskoj konzultantskoj tvrtki na poziciji voditelja odnosa s javnošću, gdje ostaje do veljače 2020. godine", piše o Šimuniću na predsjednikovoj web stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije