Zoran Milanović razriješio dužnosti jednog od najbližih suradnika

0
Radiosarajevo.ba
Zoran Milanović razriješio dužnosti jednog od najbližih suradnika
Foto: EPA / Zoran Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović donio je odluku o razrješenju pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske Bartola Šimunića.

Bartol Šimunić razriješen je dužnosti pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske na lični zahtjev.

Odluka o razrješenju stupila je na snagu 29. aprila 2023. godine, prenose hrvatski mediji.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Rođen je 1989. u Zadru. Završio je Tehničku školu u Zadru, a diplomirao logistiku na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Obavljao je dužnost studentskog pravobranitelja i bio je član Odbora za kontrolu nastavnih procesa na matičnom fakultetu.

Po završetku studija počinje raditi za agenciju za digitalni marketing i odnose s javnošću u kojoj radi kao konzultant i komunikacijski trener na projektima digitalne komunikacije, a posebno na projektima implementacije društvenih mreža u medijima. Sudjelovao je na projektima edukacije iz područja digitalnog PR-a za više javnih institucija.

Sredinom 2015. dolazi na mjesto Voditelja digitalnih komunikacija SDP-a gdje ostaje do februara 2017. godine. Od septembra 2017. radi u farmaceutskoj konzultantskoj tvrtki na poziciji voditelja odnosa s javnošću, gdje ostaje do veljače 2020. godine", piše o Šimuniću na predsjednikovoj web stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije