Žena ubila supruga nožem dok je beba bila u sobi

Radiosarajevo.ba
Žena ubila supruga nožem dok je beba bila u sobi
/ Marinas
Dvadesettrogodišnja Karmen Matana Đorđević nožem je ubola svog trinaest godina starijeg supruga Sašu Đorđevića u porodičnom stanu u Pločama u Hrvatskoj.

Ubistvo se dogodilo u ranim jutarnjim satima subote, oko 1.30, a najvjerovatnije mu je prethodila svađa supružnika, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija.

Karmen je oštrim kuhinjskim nožem u srce ubola svog supruga s kojim se vjenčala prošloga ljeta, dok je njihova tromjesečna beba spavala.

Navodno je zadala samo jedan smrtonosni udarac u srce nesretnog supruga, kojem više nije bilo spasa. Zatim je uzela dijete u naručje i otišla do Sašinog brata, koji živi u istoj zgradi, i priopćila mu šta je učinila.

Pločani su zgroženi ovim stravičnim ubistvom. Svi koji su poznavali bračni par Đorđević šokirani su jer supružnici ni po čemu nisu odavali da imaju nesuglasica u braku. Novac im nije bio problem jer je nesretni Saša kao profesionalni pomorac jako dobro zarađivao i navodno je kući došao tek prije tri dana. Prije nego se oženio kupio je stan u novogradnji u kojem su on i Karmen zajednički živjeli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije