Žena ostala zatečena prizorom na hrvatskoj plaži: Pogledajte šta 'pluta' u moru

5
Radiosarajevo.ba
Žena ostala zatečena prizorom na hrvatskoj plaži: Pogledajte šta 'pluta' u moru
Foto: Dalmacija Danas / Plaža u Hrvatskoj

Žena koja se u četvrtak, 29. juna, odlučila okupati na jednoj stobrečkoj plaži u Hrvatskoj, neugodno je ostala iznenađena prizorom na koji je naišla te je uz opis poslala i fotografije.

"Danas sam bila sa djecom na jednoj stobrečkoj plaži i ostala sam zaprepaštena količinom smeća što ispuštaju naši takozvani dragi turisti. Nevjerojatno je da pristajemo na ovakav bezobrazluk i nekulturu.

Našoj djeci se oduzima pravo na bezbrižno djetinjstvo i uživanje u našoj prelijepoj prirodi jer primamo svakakve goste. Nadam se da će što prije netko reagirat i što prije nešto poduzet vezano uz ovakvo ponašanje jer ovo zaista prelazi svaku mjeru", poručila je gospođa, kako piše Dalmacija Danas.

Robert Dacešin proveo 24 sata zaključan u pećini u Bosni i Hercegovini

Robert Dacešin proveo 24 sata zaključan u pećini u Bosni i Hercegovini

Navodimo kako su ovo gore isključivo riječi čitateljice Dalmacija Danas, a mi ostavljamo prostora za razmišljanje jer obzirom na vjetar koji jetoko noći 29. juna, puhao i još puše, možda je smeće završilo u more nošeno vjetrom, a možda su ipak u pitanju neodgovorni turisti kako tvrdi čitateljica.

/ Anketa

Gdje ćete ove godine na ljetovanje?
Rezultati

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije