Zekanović u Saboru izvadio vrećicu s bijelim prahom: "Upravo ono što mislite"

3
Radiosarajevo.ba
Zekanović u Saboru izvadio vrećicu s bijelim prahom: "Upravo ono što mislite"
Foto: Saborska Tv/screenshot / Hrvoje Zekanović

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović jutros je u Saboru izveo mali performans. Za saborsku govornicu došao je s vrećicom u kojoj je bio bijeli prah.

"Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu; često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice... Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste...", započeo je Zekanović svoj govor, a zatim iz džepa izvukao vrećicu.

"Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je", rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom s bijelim prahom.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Tvrdi kako ovim putem poziva ministra Božinovića i službu za borbu protiv zloupotrebe narkotika, da se "pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku".

Ovo, inače, nije bio prvi put da Zekanović aludira da se predsjednik Zoran Milanović drogira.

"Moguće je da Milanović koristi teške droge. Kršćanski, s empatijom, želim mu da ozdravi", rekao je nedavno u razgovoru za Jutarnji list.

Nakon svog mini performansa Zekanović je rekao kako bi sad ispričao jednu drugu priču o "momku koji se zove Zoran i koji je odrastao u betonskom neboderu na 15. spratu u Novom Zagrebu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije