Zaustavljen kombi s migrantima, vozač ranjen u pokušaju bijega

0
Fena
Zaustavljen kombi s migrantima, vozač ranjen u pokušaju bijega

Državljanin Albanije koji je vozio kombi s ilegalnim migranata ranjen je u ponedjeljak u okolici Momjana u Istri, nakon što se dao u bijeg policiji, izvijestila je u ponedjeljak poslijepodne hrvatska policija.

Nesreća se dogodila oko 12,20 sati na cesti Črnci-Brdo u okolici Momjana, kada su policajci zaustavili kombi kojim je upravljao albanski državljanin, a u vozilu je bilo 15-ak migranata.

Prilikom zaustavljanja vozila, vozač se dao u bijeg pa u policiji kažu da su bili primorani upotrijebiti vatreno oružje pri čemu je vozač kombija ranjen te je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u pulsku Opću bolnicu. Još uvijek nije poznata težina njegovih ozljeda.

"Migranti kao i policijski službenici tom prilikom nisu ozlijeđeni, a policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović, dodavši kako se u ovom slučaju radilo o pojačanoj policijskoj akciji suzbijanja nezakonitih migracija na tom području.

Na mjestu događaja provodi se očevid, a glavni ravnatelj policije uputio je u Policijsku upravu istarsku stručni tim Ravnateljstva policije i Službe za unutarnju kontrolu kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije