Zaustavili mladića jer je divljao na ulici, a onda otkrili nešto još gore

1
Radiosarajevo.ba
Zaustavili mladića jer je divljao na ulici, a onda otkrili nešto još gore
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, brzinom većom od dozvoljene i bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija je noćas oko sat poslije ponoći na auto putu Beograd-Niš na teritoriji Voždovca presretačem zaustavila automobil marke "opel korsa" kojim je dvadesetjednogodišnjak upravljao brzinom od 119,3 kilometra na sat, na dijelu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain, a daljom kontrolom i da kod sebe nije imao vozačku dozvolu, kao i da je vozio poslije 23 sata, iako mu je to zabranjeno jer ima probnu vozačku dozvolu.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Dvadesetjednogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnijete odgovarajuće prekršajne prijave, piše portal Informer.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije