Zaljubljeni par pokušao izvršiti samoubistvo

Radiosarajevo.ba
Zaljubljeni par pokušao izvršiti samoubistvo


Podgorica je u šoku. Mladi par, djevojka Anela Koljenović (18) i njen momak Zekri Tabaši (20) umalo nisu ugasili svoju zabranjenu ljubav, kao Romeo i Julija. I sam motiv je nalik na one iz ljubavnih romana - odlučili su da svoju vezu brane do kraja. Protiv njihovog zajedničkog života, od početka veze, bila je porodica djevojke, zbog koje su ovo dvoje mladih odlučili da skoče u nabujalu rijeku Cijevnu, pišu Novosti.rs.

Drama se odigrala u subotu, nakon nove, ko zna koje po redu svađe sa njenim roditeljima, koji su se protivili zasnivanju braka. Mladić i djevojka oko podneva došli su do mosta na rijeci Cijevni, gde su, najverovatnije, preplavljeni emocijama, hteli da pokažu da je njihova ljubav jača od bilo koje zabrane. Držeći se za ruke skočili su u nabujalu i mutnu rijeku. Srećom, zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji policije, sve se završilo bez posljedica.

"Policija Tuzi oko 12.30 obaveštena je da se u reci nalazi ženska osoba. O mladiću u tom trenutku nije bilo reči. Kada je patrola stigla, na mestu incidenta bila je majka devojke", navode u istrazi. "Patrola policije je krenula zatim u pretraživanje korita reke i devojku su uočili kako se drži za stenu na pedesetak metara od mesta sa kojeg je skočila."

Odmah je krenula akcija spašavanja, policijski službenici su sišli do nje, ušli u vodu i pružili joj štap pomoću kojeg su je izvukli na površinu. Čim su je izvukli na sigurno, osamnaestogodišnja Anela, uplašena za svog momka, povikala je da spase i njega. Policija ga je ubrzo pronašla stotinjak metara od mjesta sa kog su skočili u rijeku. Zekri se držao za granje i policajci su i njega izvukli iz vode, nakon čega su prebačeni u bolnicu. Oboje su, srećom, prošli bez povreda.

I kada se pomislilo da je ovo sretan kraj, prava drama je uslijedila, s obzirom na to da se dogodio sukob dvije porodice. Naime, kada su podgorčki Romeo i Julija izvučeni iz vode, Anelin brat je, navodno, pokušao da je udari, a kako ga je policija spriječila u tome, uzeo je kamenje kojim je počeo da je gađa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije