Tuča na semaforu u Zagrebu: Udarali se šakama, građani ih smirivali

Radiosarajevo.ba
Tuča na semaforu u Zagrebu: Udarali se šakama, građani ih smirivali
PrtScr / Zagreb

Nepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su iz zagrebačke policije za 24sata.hr.

Svjedok koji je poslao video snimke i koji ih je razdvajao ispričao je što se dogodilo.

"Svi su sjedili u autu, ja sam izašao van da ih smirim i razdvojim. Ne znam koji je točno razlog, ali su se odjednom počeli žestoko mlatiti, a uletjela je i žena od jednog muškarca", ispričao nam je.

Snimak pogledajte OVDJE.

Svjedok je ispričao kako je na raskrsnici bilo oko 15 automobila i nitko nije izlazio kako bi ih zaustavio. Nakon nekog vremena, on je izletio van kako bi pokušao smiriti dvojicu muškaraca. Kasnije je snimio video.

"Nakon što sam ih smirio i nagovorio da uđu svaki u svoj auto, vozač Opel Corse je odlučio na kraju udariti vozača iz crnog Audija i nastavio dalje bježati", dodao je.

Očevici pretpostavljaju kako je razlog svega bila saobraćajna svađa zbog oduzimanja prednosti koja se otela kontroli.

Policija je dobila dojavu o tučnjavi. Protiv dvojice muškaraca 82. i 84. godišta zbog naročito drskog ponašanja bit će podignuta prekršajna prijava. Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije