Zagreb: Sudarila se dva autobusa, više ozlijeđenih

Radiosarajevo.ba
Zagreb: Sudarila se dva autobusa, više ozlijeđenih


Zagrebačka je policija saopštila da se u ponedjeljak ujutro u 6.13 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba, kada su se sudarila dva autobusa ZET-a, javlja Net.hr.

Nesreća se dogodila u zagrebačkom mjestu Blato, na Karlovačkoj cesti kod broja 127. Na mjestu događaja su hrvatska policija, Hitna pomoć i vatrogasci.

Zbog nesreće je za sav promet zatvorena stara karlovačka cesta na dionici Lučko-Remetinec. Neslužbeno se iz zagrebačke Hitne pomoći saznaje da je ozlijeđeno 20-ak putnika.

Inače, u Zagrebu i okolici je cijelu noć padao snijeg, a sve ekipe zimske službe su na terenu od 20 sati. Zbog snijega su privremeno obustavljene autobusne linije 139 (Reljkovićeva - Jelenovac) i 142 (Vrapčanska aleja - Jačkovina), a skraćene su linije 129B (Vrhovec - Mandaličina) do "starog okretišta", 130 (Črnomerec - Borčec) do Gajnica i 164 (Savski most - Horvati) do "starog okretišta", priopćio je ZET.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije