Zagreb: Objavljene fotografije mjesta gdje se skrivao šesterostruki ubica

Radiosarajevo.ba
Zagreb: Objavljene fotografije mjesta gdje se skrivao šesterostruki ubica
Foto: Index.hr / Mjesto gdje se skrivao ubica u Zagrebu

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo, piše Index.hr.

Ubijeno je šest osoba.

Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece. Ubica je nakon masakra pobjegao te je oko 4 sata ujutro počinio samoubistvo.

Ubica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Policija jutros tamo provodi uviđaj.

Radi se o zagrebačkom naselju Brezovica. Na mjestu događaja je još uvijek automobili kojim je Nađ pobjegao. Riječ je o taksi vozili Škoda Octavia. Uz automobil se nalazi napušteni objekt u kojem se, kako se pretpostavlja, ubica skrivao.

S jedne strane nalazi se ribnjak, a s druge strane je Caritasov kompleks u sklopu kojeg je i dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Kako je policija rekla na konferenciji, ubica se nije želio predati. Policija ga je okružila i pozvala na predaju, ali on se ubio.

Na mjestu događaja pronađen je i pištolj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije