Za vikend vakcinacija u Beogradu za privrednike i njihove zaposlene iz regiona

2
AA
Za vikend vakcinacija u Beogradu za privrednike i njihove zaposlene iz regiona
Foto: EPA-EFE / Beograd

Ovog vikenda će u Beogradu biti organizovana vakcinacija za privrednike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Kosova koji žele zaštitu od koronavirusa, izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa Vladom Srbije, organizovala je imunizaciju više hiljada privrednika i zaposlenih u kompanijama i nastaviće sa vakcinacijom. Kao novi korak u ovoj akciji, PKS je obezbedila i 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona.

"Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu poštast. PKS je do sada organizovala vakcinaciju velikog broja naših privrednika i radnika, a sada želimo da pomognemo i našim komšijama kako bi uspeli da očuvaju svoje ekonomije, jer samo tako čitav region može da ide napred", rekao je Čadež, koji je i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana.

Ona je naveo i da je procedura imunizacije privrednika iz regiona krajnje jednostavna.

"Potrebno je samo da se kompanije iz regiona jave svojim privrednim komorama koje će u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije organizovati vakcinaciju u Beogradu", kazao je Čadež, a saopštila PKS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije