Vučić: Zabrinula me je izjava Bidena...

10
Radiosarajevo.ba
Vučić: Zabrinula me je izjava Bidena...
Foto: Instagram / budusnoctsrvijeav / Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gost je bio emisije "Jutro" na TV Prva.

Vučić je na pitanje da li ga zabrinjava rasplamsavanje sukoba u Ukrajini odgovorio da nije analitičar i da ne može da se ponaša tako, ali, kako je rekao, naravno da ga zabrinjava sve što se dešava.

"Svakog dana slušate veliki broj ljudi kod kojih se vidi nevjerovatna navijačka opredjeljnost i bezbroj tumačenja oko situacije u Ukrajini. Jučer sam vidio takve zavjereniče teorije da čovjek ne može da povjeruje kada ih sluša, ali ono što je za nas važno je da sačuvamo sebe. Ovo govori da sam nažalost kada sam ranije gostovao predvidio da ćemo ići u pravcu većeg sukoba", rekao je on.

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Rekao je da ga zabrinjava izjava predsjednika SAD Joe Bidena koga, kako kaže, poznaje kao opreznog da se pripremimo za dugotrajnu brobu i rat.

"Ako je nešto rekao, to nije slučajno", rekao je Vučić i dodao da Biden ima tim koji ga izuzetno priprema i da nije ništa rekao slučajno, prenosi Telegraf.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije