Vučić optužuje 'strance' za urotu

Radiosarajevo.ba
Vučić optužuje 'strance' za urotu

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić optužio je dužnosnike međunarodne zajednice da pritiscima na medije u Srbiji vode kampanju protiv njega i njegove obitelji, a Organizaciju za europsku sigurnost i suradnju (OESS) za laži da u Srbiji postoji cenzura.

Vučić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da su u toj grupi i pojedini veleposlanici u Beogradu, te istaknuo da još čeka ispriku OESS-a zbog tvrdnji da su mediji u Srbiji podvrgnuti cenzuri, ocijenivši da ta organizacija laže i da zamjenica šefa misije OESS u Srbiji Pola Tide vodi pritisak na medije u kampanji protiv njega.

„Dovoljno sam jak i imam dovoljno snage da se suprotstavim svima koji napadaju moju obitelj. Mi smo mali, a oni su veliki, ali to ne znači da ne trebam braniti slobodarske tradicije našeg naroda. Šta je meni politička funkcija? Pa šta ako ostanem bez funkcije?“, citiraju beogradski mediji Vučića, piše Fena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije