Vučić objavio bizaran video u kojem jede parizer s ministrima: ‘Siniša, evo majonez‘

5
Radiosarajevo.ba
Vučić objavio bizaran video u kojem jede parizer s ministrima: ‘Siniša, evo majonez‘
Foto: Printscreen / Aleksandar Vučić

Nakon što je nedavno na konferenciji za medije donio košaru puno namirnica i uspoređivao stare i nove cijene, među kojima je bio i parizer, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u srijedu je na svom Instagram profilu objavio video u kojem doručkuje parizer.

"Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u prodavnicu i kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i nećemo da jedemo… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hljeba sava, dvije kese i majonezu 'Dobro' i ukupno je cijena 585 dinara" kaže na snimku Vučić.

Istakao je i da je cijena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija.

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

"Sretan sam jer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli da jede i ja često jedem u avionu kad idem u inostranstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera...", izjavio je Vučić. 

Sljedeće sedmice pojeftinit će još deset važnih proizvoda. Sretan što možemo da pomognemo našim građanima, naveo je Vučić u opisu objave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije