VIDEO: Djelatnik napao turiste na Jadranu, zalijetao se u njih brodom, psovao i vikao

3
Radiosarajevo.ba
VIDEO: Djelatnik napao turiste na Jadranu, zalijetao se u njih brodom, psovao i vikao
Foto: Prtscr / Youtube / Napad na turiste kod Biševa

Modra špilja na obali Biševa, otoka na Jadranu nedaleko od Visa, u četvrtak ujutro je zbog južine bila zatvorena za posjetitelje, a one koji su je došli pogledati izvana napao je jedan od djelatnika

"Kretenu jedan! Biži ča odavde, biži kući! ...it ću tebe i brod! Idiote jedan! Idiote!", čuje se na snimci koju je objavio 24sata.hr.

Pobješnjeli muškarac do posjetitelja je došao na plovilu u vlasništvu Nautičkog centra Komiža, a u jednom im se trenutku toliko približio da se činilo kako će se zabiti u turistički brod.

Direktorica Nautičkog centra Komiža Brigita Fiamengo najoštrije osuđuje sramotni ispad svoga djelatnika.

"Ne želim se ni na koji način pokušati opravdati za ovaj sramotni ispad, ma kakvi god razlozi bili. Mogu se samo najdublje ispričati agenciji i svim gostima koji su to jutros doživjeli. U ovakvo vrijeme kad živimo od turizma i kad je odnos s gostima i partnerima najvažniji, ovakvo nešto ne možemo si dopustiti", rekla je Fiamengo za 24 sata.

Otkrila je da će protiv djelatnika poduzeti rigorozne mjere i sankcionirati ga: "Ne želimo više riskirati našu djelatnost te ću se potruditi da najstrože kaznimo voditelja, koji inače po karakteru nije sličan ovakvim verbalnim ispadima."

Dodaje da je Nautički centar Komiža ovlašteni koncesionar i upravitelj Modre špilje više od deset godina te da ova situacija baca mrlju na njihovo poslovanje.

"Ne postoji razlog koji bi mogao opravdati taj ispad", zaključila je Fiamengo​.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije