Veliko nevrijeme pogodilo Slavoniju: Isčupana stabla, uništeni krovovi...

0
Radiosarajevo.ba
Veliko nevrijeme pogodilo Slavoniju: Isčupana stabla, uništeni krovovi...
FOTO: Društvene mreže / Slavonija

Vjetar je u mnogim gradovima u Slavoniji čupao stabla i digao krovove u zrak. Najavljeno nevrijeme u sat vremena napravilo je ogromnu štetu u Slavoniji.

Lokalni ljudi i vatrogasci zajedno motornim pilama krče ceste, javlja 24.sata.hr. 

"Sve se brzo odvilo, a trenutno nema struje", javljaju čitaoci za 24.sata.hr.

Nevrijeme je pogodilo i Dalj, selo u Slavoniji. 

"Bio sam na kavi kad se nebo spojilo sa zemljom. Brzo sam se digao i krenuo prema doma, no toliko je padalo da sam se morao sakriti ispod krova benzinske. Sve se odvilo u 10-15 minuta, a za sobom je ostavilo veliku štetu, sva sreća nije bilo leda, bar ne u našem selu. Vjetar je iščupao stabla iz tla, digao krovove... Evo opet je počelo grmjeti", prepričao je sagovornik.

U mjestu Markušica kraj Vinkovaca, vukovarsko srijemskoj županiji nevrijeme je bilo popraćeno jakim ledom i velikom količinom kiše u kratkom vremenu.

"Štete su i na ratarskim usjevima kukuruzu, a najviše suncokretu, ima šteta i na objektima. Nevrijeme je rušilo i bandere... Štete se tek utvrđuju, a na njivama će se znati za koji dan kolike su zaista štete, jer je nemoguće doći do njive dok se ne prosuši zemlja", priča jedan od mještana.

Djelić situacije pogledajte u galeriji slika, kao i kratkom videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije