Velika potraga u Hrvatskoj: Nestala pripadnica Oružanih snaga

Radiosarajevo.ba
Velika potraga u Hrvatskoj: Nestala pripadnica Oružanih snaga
Foto: Nestali.hr / Jadranka Skender

U Hrvatskoj je u toku velika potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga Hrvatske Jadrankom Skender čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. decembra 2019. godine u večernjim satima, javlja HRT.

Nakon prijave je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, saopćeno je iz MORH-a.

Prilikom potrage pronađen je automobil nestale pripadnice, a policijska potraga je nastavljena.

Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender (51). Dodaje se kako je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ukoliko građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije