Pretukao ženu na plaži u Crnoj Gori jer se žalila na muziku

Radiosarajevo.ba
Pretukao ženu na plaži u Crnoj Gori jer se žalila na muziku
Novinarka i urednica crnogorskog portala Standard i A1 televizije Milica Minić napadnuta je na plaži u Crnoj Gori, prenosi portal Standard.

Nju je napao Goran K. i to nakon kraće svađe. Naime, Minić je odmor provodila u Boki Kotorskoj, a u nedjelju 19. augusta  je u društvu prijatelja otišla na obližnju plažu Ratac.

Oko 14 sati na plažu je stigao muškarac koji je donio veći zvučnik i puštao glasnu muziku, piše Standard.

Minić ga je u jednom trenu zamolila da smanji ton što je on i učinio bez većeg negodovanja. No, uskoro je opet nastavio puštati glasnu muziku.

Oko 17:30 sati do mladića je došao prijatelj od Matić s namjerom da ga opet zamoli da utiša muziku. No, on se tada ustao i počeo psovati i vrijeđati. Onda je počeo vrijeđati i Milicu Minić. Kad je vidio da ga je novinarka počela snimati, potrčao je prema njoj. Prvo je gađao većim kamenom, a onda je oborio na pod i zavrnuo joj ruku. Potom je uzeo telefon i počeo bježati, ali ga je prijatelj napadnute stigao i uzeo mu telefon.

Napadač je iste večeri uhapšen u Podgorici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije