Uznemirujuće: Srbijanski mediji objavili video kako motociklista udara ženu

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujuće: Srbijanski mediji objavili video kako motociklista udara ženu
PrtScr / Snimak sa nadzornih kamera

Na društvenim mrežama osvanuo je stravični snimak navodne nesreće kod Čačka, na kome se vidi kako je motociklista, pod punom brzinom, pokosio ženu na putu, piše Nova.rs.

Uznemirujući snimak osvanuo je na portalu 192.rs, a nesreća se dogodila u četvrtak u selu Trbušane.

„Još uvijek se niko pa ni MUP nije oglašavao povodom jezivog snimka koji je objavljen, a po selu kolaju priče da je motociklista bio pod dejstvom alkohola“, navodi se na tom portalu.

Danas hitna sjednica Skupštine KS sa samo jednom tačkom dnevnog reda

Danas hitna sjednica Skupštine KS sa samo jednom tačkom dnevnog reda

I portal ucentar.rs je došao u posed video zapisa sa bezbjednosnih kamera saobraćajne nesreće koja se, prema riječima njihovih sagovornika dogodila u selu Trbušane kod Čačka.

Kako su kazali mještani, nesrećna žena je poginula. Na snimku se vidi kako motociklista nalijeće na nju punom brzinom dok prelazi ulicu.

Nesreća se dogodila u četvrtak, a prema nezvaničnim informacijama, žena je poginula na licu mjesta. MUP Srbije se nije oglašavao povodom ove nesreće, a u samom selu se priča da je vozač motocikla bio pod dejstvom alkohola. Zvaničnih potvrda za sada nema, piše Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije