Užasne vijesti: Pjevač koji se takmičio u Zvezdama Granda uboden nožem u srce

2
Radiosarajevo.ba
Užasne vijesti: Pjevač koji se takmičio u Zvezdama Granda uboden nožem u srce
Foto: Instagram / Pjevač Strahinja M. uboden nožem u srce

U jednom ugostiteljskom objektu u Novom Sadu sinoć oko 23 sata došlo je do masovne tučnjave.

Kako piše portal Kurir i brojni drugi srbijanski mediji, tom prilikom je u srce uboden pjevač Strahinja M. (27) iz Veternika (prigradsko naselje pored Novog Sada).

"Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja", kazao je oizvor za Kurir.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Inače, Strahinja je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013. godine, nakon čega je nastavio da pjeva po novosadskim lokalima.

On je trenutno u teškom stanju.

"Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana", rekli su iz PR službe UKC Vojvodina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije