Užas u Međimurju: Novi detalji stravičnog zločina koji je potresao Hrvatsku

Radiosarajevo.ba
Užas u Međimurju: Novi detalji stravičnog zločina koji je potresao Hrvatsku
Foto: emedjimurje.hr / Počelo suđenje
U kući u selu Palovcu u Međimurju, u susjednoj Hrvatskoj, jučer je otkriveno mrtvo tijelo. Truplo je otkriveno u porodičnoj kući u jednom zamrzivaču.

Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Pošto se njoj davne 2000. gubi svaki trag, a još se uvijek vodi u evidenciji nestalih osoba, postoji sumnja da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je tamo ležala gotovo 19 godina, a da niko ništa nije znao, piše Index.hr.

Susjedi su, pišu Mnovine, uvjereni da se u zamrzivaču koji se nalazi ispod stepenica nalazi Jasmina. Leš je prema navodima susjeda otkrio budući suprug Jasminine nećakinje.

Trenutno postoji više informacija o tome kako je do otkrića došlo. Prema jednoj verziji, nakon nestanka struje iz škrinje se mogao osjetiti smrad. Nije poznato ni ko je policiji prijavio da se u škrinji nalazi truplo.

Iz policije, jasno, nisu željeli ništa potvrditi. Kažu da će se provesti sudska obdukcija radi utvrđivanja identiteta i spola pronađene osobe.

Glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek potvrdio je da su u njihove prostorije na razgovor privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s pronalaskom leša.

Prema neslužbenim informacijama koje kruže Palovcem, policija je razgovarala s Jasmininom sestrom i njezinim suprugom, pišu Međimurske novine.

"Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod na kojem je radila preko student servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj", rekao je Martin Dominić, otac Jasmine Dominić 2011. godine za Večernji list.

Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.

Jasminin otac umro je pred nekoliko godina, dok njezina majka živi i radi u Njemačkoj.

Jasmina se još uvijek nalazi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Hrvatske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije