Upoznajte Stašu, novu Vučićevu zastupnicu u parlamentu Srbije

10
Radiosarajevo.ba
Upoznajte Stašu, novu Vučićevu zastupnicu u parlamentu Srbije
Foto: Instagram / Staša Stojanović

Staša Stojanović nova je zastupnica Srpske napredne stranke, čiji je čelnik srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, a svojim poslovnim uspjehom Staša se pohvalila na društvenim mrežama.

Snimila je Staša selfije za vrijeme konstitutivne sjednice Skupštine Srbije, a nije dugo trebalo da njezine fotografije preplave društvene mreže.

"Narodna zastupnica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti", napisala je na Instagramu uz fotografije i snimke sa konstitutivne sjednice.

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

"Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam", dodala je.

Srbijancima se takvo naslikavanje nije svidjelo i brzo su se počeli rugati Staši, no ona ne brine zbog negativnih komentara.

"Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je SLIKANJE zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci", napisala je Staša na društvenim mrežama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfBKmMhKJ-k/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije