Uhapšen osumnjičeni za ubistvo brata vođe zemunskog klana

Radiosarajevo.ba
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo brata vođe zemunskog klana

Policija je u podgoričkom naselju Tološi popodne uhapsila srpkog državljanina Sašu Cvetanovića (33), zbog sumnje da je ubio Nikolu Bojovića, brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića, navodi se na portalu Radiotelevizije Crne Gore

Kako saznaje portal RTCG u vrhu policije, Cvetanović, zvani Pit Bul, uhapšen je u naselju Tološi, a za njim je bila raspisana i međunarodna potjernica, zbog teške krađe, piše Fena

Akcija hapšenja, kako je saopćeno, izvedena je nakon višenedjeljnih aktivnosti i uspješne saradnje policija Crne Gore i Srbije. 

Kako se podsjeća, Bojović je ubijen krajem aprila u centru Beograda. Napadač je ispalio oko dvadeset hitaca ka Bojoviću, koji je izdahnuo dvadesetak minuta kasnije u Urgentnom centru.

Krajem jula u Budvi su uhapšeni Slobodan N. Šaranović (74) iz Danilovgrada i Nikšićanin Ratko M. Koljenšić (36) zbog sumnje da su sa Beograđaninom Milošem Delibašićem organizovali ubistvo Nikole Bojovića, prenosi Tanjug.

Šaranović se sumnjiči da je naručio ubistvo Nikole Bojovića, kako bi se osvetio za smrt svog brata Branislava Šaranovića, koji je likvidiran 8. oktobra 2009. godine na Dedinju. 

Za naručivanje ubistva Branislava Šaranovića tereti se Luka Bojović, piše RTCG

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije