Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bračnog para

Anadolija
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bračnog para
Novosti.rs / Policija na mjestu pucnjave
Barska policija uhapsila je danas Uroša Jegdića (55), osumnjičenog da je jutros ubio komšije, bračni par Dušana (64) i Bosiljku (52) Kalezić.

Jegdić je nakon ubistva bio u bjekstvu, a policija ga je pronašla oko deset sati i 30 minuta.

Teško ubistvo Centru bezbjednosti Bar prijavljeno je jutros u osam sati i 50 minuta, a ubrzo nakon prijave događaja, policija je došla do identiteta Jegdića, kao osobe za koju se sumnja da je počinila to krivično djelo i od tog momenta su tragali za njim. 

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađen oko sat i po nakon prijave događaja

Sumnja se da je Jegdić tokom ranih jutarnjih sati provalio u kuću komšija Dušana i i Bosiljke Kalezić u mjestu Šušanj i ubio ih pištoljem „CZ“. 

Policija je, tragajući za njim, pronašla pištolj koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela. 

„Na licu mjesta se vrši uviđaj. Tijela Dušana i Bosiljke Kalezić će biti upućena na Odjeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi vršenja obdukcije. Pištolj, kao i ostali izuzeti tragovi sa lica mjesta, biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja“, navode iz policije. 

Kako dodaju, slijedi dalja kriminalistička obrada i privođenje osumnjičenog Jegdića nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije