Udovica Zukorlića zabljesnula novim imidžem: Elma Elfić u neobičnom stilu

14
Radiosarajevo.ba
Udovica Zukorlića zabljesnula novim imidžem: Elma Elfić u neobičnom stilu
Foto: Instagram / Elma Elfić

Elma Elfić Zukorlić, udovica muftije Muamera Zukorlića, privukla je veliku pažnju javnosti svojim najnovijim izgledom na društvenim mrežama.

Poznata po svojoj eleganciji i diskretnom javnom nastupu, Elma je ovaj put odlučila da napravi značajnu promjenu u svojim uobičajenim modnim izborima, što je izazvalo talas pozitivnih reakcija među njenim pratiteljima.

Na nedavno objavljenoj fotografiji na Instagramu, Elma Elfić Zukorlić pojavila se u kombinaciji koja je mnoge iznenadila – plava košulja sparjena s elegantnim prslukom i pantalonama, upotpunjena brendiranim sunčanim naočalama i upadljivim detaljem oko vrata. Ovaj modni odabir, kako su komentirali njeni pratitelji, nije samo odraz Elmine sofisticiranosti i smisla za modu, već i hrabar korak van uobičajenih okvira njenog dosadašnjeg stila.

Protesti u Australiji zbog nasilja nad ženama: Traži se proglašenje nacionalne vanredne situacije

Protesti u Australiji zbog nasilja nad ženama: Traži se proglašenje nacionalne vanredne situacije

Komentari na društvenim mrežama bili su prepuni pohvala. “Predobar outfit”, “Dama sa stilom” i “Kakva dama” samo su neki od brojnih pozitivnih utisaka koje su njeni pratitelji dijelili ispod objave.

Ovim potezom, Elma Elfić nije samo osvježila percepciju javnosti o sebi kao udovici poznatog muftije, već je pokazala i da je sposobna iznenaditi i oduševiti svojim izborom odjeće u svakom trenutku.

Osim toga, Elma često dijeli trenutke iz svog privatnog i poslovnog života, uključujući i fotografije sa svojom djecom. Njene kćerke su joj često pratnja na društvenim događajima i izlascima, što pokazuje snažnu porodičnu povezanost i zajedništvo.

Ovaj novi izgled Elme Elfić Zukorlić još jednom potvrđuje njenu sposobnost da bude u centru pažnje ne samo kroz svoje društveno angažovanje već i kroz jedinstveni modni izraz. Njena sposobnost da uspostavi ravnotežu između tradicionalnog i modernog, te da svojim stilom šalje snažne poruke, nastavlja inspirisati i fascinirati kako njene pratitelje, tako i širu javnost, piše Sandžak Danas

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije