Ubio se policijac koji je vršio očevid ubistva Hodakove i Pukanića

Radiosarajevo.ba
Ubio se policijac koji je vršio očevid ubistva Hodakove i Pukanića

Tridesetpetogodišnji zagrebački policajac T.F. ubio se jutros hicem iz službenog pištolja na autocesti Zagreb - Krapina, javlja Jutarnji list i prenosi da se radi o policajcu koji je prošle godine vodio očevide ubojstava Ivane Hodak, Ive Pukanića i Nike Franjića te Vilima Karlovića.

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba, rekla nam je da policija o slučaju zasad ne može reći ništa više osim da se radi o samoubojstvu.

T.F. se ubio jutros nešto iza devet sati i to nakon što je završio s noćnom smjenom kao pomoćnik voditelja Operativno-komunikacijskog centra (OKC) Policijske uprave zagrebačke (PUZ).

Nakon posla svojim se automobilom uputio kući, ali je, prema neslužbenim saznanjima, u vožnji sjeo na suvozačevo mjesto i ispalio sebi hitac u glavu. Automobil se pri tom nije znatno oštetio jer se nakon što je izletio sa ceste ponovno vratio na kolnik i zaustaviti se.

Da li je samoubojstvo povezano s očevidima, još nije poznato. T.F. je od 1998. radio kao djelatnik ekipe za očevide PU zagrebačke, a prošle jeseni bio je voditelj očevida četiriju krvavih ubojstava koji su Zagreb zavili u crno.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, njegove kolege su šokirani samoubojstvom. Iza sebe je ostavio suprugu koja je zaposlena u Ministarstvu unutarnjih poslova te dvogodišnje dijete.

Motiv samoubojstva nije poznat, a neslužbeno se doznaje da je T.F. imao kredite te je bio u velikim dugovima. Iako zasad nema službene izjave PU zagrebačke, ista se očekuje tijekom večeri.

index.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije