U Zaječaru nađeno tijelo nestale 18-godišnjakinje

Radiosarajevo.ba
U Zaječaru nađeno tijelo nestale 18-godišnjakinje

U Zaječaru je pronađeno tijelo osamnaestogodišnje djevojke, koja je prije dva dana nestala iz Doma učenika u tom gradu, piše agencija Beta.

Zaječarska policija intenzivno radi na slučaju otkrivanja ubice djevojke iz okoline Zaječara, čije je beživotno tijelo pronađeno na lokaciji koju policija, za sada, drži u tajnosti.

Nestanak djevojke iz Doma učenika u Zaječaru prijavljen je prije dva dana, a u međuvremenu je na informativni razgovor privedeno nekoliko osoba, među kojima je i stariji muškarac.

U toku je opsežna istraga, koja uključuje i DNK analize osumnjičenih. Za sada niko nije uhapšen.

Policija se još uvijek nije oglasila saopštenjem, a očekuje se da konferencija za novinare bude održana danas.

Tijelo ubijene djevojke otkriveno je kasno sinoć, a za njenu smrt osumnjičen je muškarac star oko 70 godina, pišuNovosti.

Kako javlja ovaj list, mrtva srednjoškolka nađena je kod brane za navodnjavanje iznada sela Salaš, na teško dostupnom putu. Prema prvim i za sada nezvaničnim informacijama, djevojka je prvo zadavljena, pa bačena u vodu. Za sada se ne zna da li je bilo seksualnog zlostavljanja.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije