U prepucavanju hrvatskih političara isplivale fotografije s Dodikom i Čovićem

7
Radiosarajevo.ba
U prepucavanju hrvatskih političara isplivale fotografije s Dodikom i Čovićem
FOTO: Facebook / Andrej Plenković, Milorad Dodik, Dragan Čović

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović objavio je fotografiju na kojoj za jednim stolom sjede premijer Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik HDZ BiH Dragan Čović te predsjednik RS-a Milorad Dodik. 

Fotografiju je objavio kao odgovor HDZ-ovom ministru mora, prometa i infrastrukture Hrvatske Olegu Butkoviću koji je na svom Facebook profilu objavio tekst o "srpskom osvajačkom programu Vučića, Dodika i Porfirija".

"Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države. Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića: Ne srljaj ko gusak u Laktaše!", napisao je Butković.

Nesvakidašnja situacija: U Neumu ulovljen morski pas modrulj

Nesvakidašnja situacija: U Neumu ulovljen morski pas modrulj

Milanović je uz objavljenu fotografiju napisao: "Olegu Butkoviću, a kako ide bratov posao s kamionima? Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banjoj Luci?"

Objava Zorana Milanovića
FOTO: Screenshot: Objava Zorana Milanovića

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije