Poznato zdravstveno stanje djevojke koja je brutalno pretučena u teretni

2
Radiosarajevo.ba
Poznato zdravstveno stanje djevojke koja je brutalno pretučena u teretni
FOTO: Screenshot / Djevojka je jučer od člana teretane dobila nekoliko pesnica po tijelu

Vlasnik teretane u kojoj je radnica jučer prvo napadnuta stolicom, pa pretučena na radnom mjestu, otkrio je da se ona sada fizički osjeća dobro, ali da je pod stresom.

"Pod stresom je. Nekad je stres gori od povreda. Ja sam je juče vozio u policiju, ona se trese. Dijete, ima 20 godina. Pita me: 'Sale, hoće njega sad oni da puste?", navodi Aleksandar Đorđević za Telegraf.rs.

Objašnjava da se osjeća obaveznim da zaštiti svoje zaposlene. Kaže i da je policija po pozivu stigla sa zakašnjenjem. Primjećuje i da su tek dvojica muškaraca stala u zaštitu pretučenoj devojci.

"Kažu da nemaju dovoljno ljudi, ja razumem. Da li shvatate da je upao u teretanu, da bije devojku? Šta treba da radimo? Pevač ga je izbacio, a policija je stigla 20, 30 minuta kasnije", kaže dodajući da je on potom uhapšen u kraju.

Prije toga, kaže Đorđević, osumnjičenog U. R. iz teretane iznio je pjevač Sloba Radanović.

"Skočili su pjevač Sloba Radanović i još jedan dečko. Ostali su gledali, ali bar dvojica su htjeli da je odbrane. Onda ga je Sloba uhvatio i iznio iz teretane. To je to u društvu, ljudi gledaju kako vas neko bije i prolaze pored vas. To je tuga. Ne mogu ja vježbače, korisnike da tjeram da budu muškarci", rekao je.

Mladić je inače putem Instagrama, između incidenta sa stolicom i pesničenja radnice, poručio da je odsad on glavni u teretani.

"Da se zna, ja sam od danas glavni u toj teretani i nadležan za sve, postavljen od "vrhovnog vladara", najvećeg kralja univerzuma. Htio sam da uđem na pult i sjednem na stolicu, gdje mi se ta djevojka isturila i rekla: 'Ne možeš, ja ti ne dam, zvaću policiju" rekao je u snimku kasnije dodajući: "Evo, noga mi je krvava. Da ne bude da lažem, ćopam. Dobro da nisam polomio zglob. Sutra će svo osoblje da dobije otkaz i doći će novo sa Marsa", dodao je na kraju.

Na dijelove snimka reagovao je i vlasnik teretane.

"Suština je da li će nasilnik koji je neuravnotežena ličnost, što se vidi, dakle, da li će on izaći na slobodu i napraviti neku novu veću glupost. Ko nam garantuje da neće da uleti sa bombom i da je baci? Pošto je pričao svašta", pitao je.

U međuvremenu stigla je informacija o tome da je uhapšenom U. R. određen pritvor od 30 dana. Uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije