U dvije sedmice 12 poginulih: Danas nova nesreća na putu Nikšić - Risan

Radiosarajevo.ba
U dvije sedmice 12 poginulih: Danas nova nesreća na putu Nikšić - Risan
/ printscreen (cdm)
Nesreće na crnogorskim drumovima postale su svakodnevnica.

Nakon što je jučer poginuo poznati vozač Srećko Simović pri testiranju trkačke Alfe 147 na putu Podgorica – Cetinje, danas je do udesa došlo na magistralnom putu Nikšić - Risan. Na mokroj cesti prevrnuo se automobil, a jedna osoba je povrijeđena, javlja portal cdm.  

Nakon više izgubljenih života u saobraćaju tokom prethodnih dana, grupa građana Podgorice jučer je u protestnoj šetnji poslala poruku nadležnim službama i svim učesnicima u saobraćaju da hitno treba preduzeti adekvatne mjere da se nivo bezbjednosti poveća.

Aktuelno stanje u saobraćaju, večeras je komentarisao i crnogorski premijer Milo Đukanović koji je poručio da je država spremna da riješi ovaj problem.

"Mi danas govorimo o očigledno neodgovornom ponašanju ljudi koji se upuštaju u smrtonosne avanture na crnogorskim drumovima i proizvode katastrofalne posljedice kojih smo svjedoci. To je za nas opomena i nema sumnje da ćemo povući sve poteze, koje mora da povuče odgovorna država. Moramo garantovati bezbjedno putovanje ljudima", istakao je Đukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije