Tučnjava u Novom Pazaru: Udarali se šakama i nogama, letjele stolice

3
Radiosarajevo.ba
Tučnjava u Novom Pazaru: Udarali se šakama i nogama, letjele stolice
Foto: Printscreen/Facebook/Novi Pazar danas / Snimak traje oko tri minuta

Grupa mladića potukla se prije nekoliko dana u jednom kafiću u Novom Pazaru. Snimak kamere koja je sve zabilježila, počeo je da se širi na društvenim mrežama.

Na snimku koji traje oko tri minuta nije jasno zašto je izbila tučnjava između nekoliko momaka, koji su sjedili za različitim stolovima u lokalu. Kako se vidi na snimku, trojica mladića prišla su drugoj grupi, kada je započela opća tučnjava u kojoj su jedni druge, učesnici gađali stolicama.

Heroj ovog incidenta svakako je djevojka koja u kafiću radi i koja je muškarce izvrijeđala jer se u njenom prisustvu ponašaju na tako primitivan način.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Dok su se fizički obračunavali, djevojka je izašla napolje, a po povratku u lokal povikala je da će pozvati policiju. Ubrzo poslije toga, momci su prekinuli tučnjavu i počeli da se mire i grle uz riječi: "Bilo šta je bilo, gotovo".

Da ovaj snimak ima i tragikomični karakter pobrinuo se momak sa samog početka snimka koji se bjesan uputio ka susjednom stolu da riješi novonastale nesuglasice, ali se nespretno sapleo i pao.

Vinovnici su se poslije pesničenja i gađanja stolicama na kraju ipak izmirili.

Snimak je skinut sa sigurnosne kamere kafića, a u kratkom vremenskom periodu postao je viralan na Facebooku nakon objave na stranici Novi Pazar Danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije