Porodica Šabana Šaulića rezervirala tri termina za sahranu

Radiosarajevo.ba
Porodica Šabana Šaulića rezervirala tri termina za sahranu
Foto: Kurir / Smrtovnica Šabana Šaulića

Prema nezvaničnim informacijama, porodica tragično nastradalog pjevača Šabana Šaulića rezervirala je na Novom groblju u Beogradu tri termina za sahranu.

Njemačko tužilaštvo naložilo je da se obdukcija tijela popularnog pjevača uradi u četvrtak, 21. februara, a porodica je rezervisala termine - petak, subotu i ponedjeljak, prenose srbijanski mediji.

Novi detalji saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

Objavljen posljednji snimak Šabana Šaulića

Poginuo pjevač narodne muzike Šaban Šaulić

Ranije je Sabit Dervišević, menadžer Šabana Šaulića, kazao da bi to mogli biti nedjelja ili ponedjeljak, a potvrdio je da je u kontaktu s porodicom.

“Smatram da je realna opcija da to bude ponedjeljak”, dodao je Dervišević za Radiosarajevo.ba.

On je potvrdio da su djeca Šabana Šaulića, najstarija kćerka Sanela i sin Mihajlo, u Njemačkoj još od nesreće kada se nedaleko od Bielefelda dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj je poginuo njihov otac i vozač Mirsad Kerić, koji bi trebao biti sahranjen u Njemačkoj.

“Njemačko tužilaštvo naložilo je da se obdukcija tijela, a trenutno I dalje se sumnja da je Šaulić umro od srčanog udara”, dodao je Dervišević za naš portal i podvukao da očekuje da će Tužilaštvo Njemačke podnijeti krivičnu prijavu protiv vozača koji je izazvao nesreću sa smrtnim ishodom i koji je vozio u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije