Tragično nevrijeme u Crnoj Gori: Kran ubio radnika, jedna osoba poginula od udara groma

0
Radiosarajevo.ba
Tragično nevrijeme u Crnoj Gori: Kran ubio radnika, jedna osoba poginula od udara groma
Foto: Kolaž / Radnik stradao usljed nevremena u Crnoj Gori

Radnik na kranu gradilišta "Čelebić" u Čanju stradao je usljed nevremena koje je zahvatilo Crnu Goru. Također, jedna osoba je stradala od udara groma na Luštici, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.

U nevremenu koje se dogodilo u Čanju danas, 2. jula, oko 11 časova poginula je muška osoba, kada se usljed oluje srušio kran koji je ovdje bio angažovan, saznaje Barski portal.

U toku je izvačenje tijela čovjeka koje se nalazi ispod krana.

Konačno: Vijeće ministara BiH usvojilo budžet za 2024. godinu

Konačno: Vijeće ministara BiH usvojilo budžet za 2024. godinu

Jaka kiša i orkanski udari vjetra pogodili su prijepodne Bar. U Luci Bar su pale velike dizalice, tzv. "mostovi". Iz tog preduzeća potvrdili da je šteta ogromna i da će se kasnije oglasiti.

Jedna osoba je stradala od udara groma na Luštici, saopšteno je agenciji MINA iz Operativno-komunikaciono centra (OKC) Uprave policije.

"Jedna osoba je izgleda smrtno stradala od udara groma na golf terenu Luštica Bay-a", saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.

Jako nevrijeme zahvatilo je teritoriju cijele Crne Gore, a praćeno je jakom kišom, pljuskovima i grmljavinom kao i jakim olujnim vjetrom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije