Tragična nesreća u Hrvatskoj: Pronađeni na dnu rijeke kako se drže za ruke

Radiosarajevo.ba
Tragična nesreća u Hrvatskoj: Pronađeni na dnu rijeke kako se drže za ruke
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL / Nacionalni park Krka

Jučer se dogodila tragedije u Nacionalnom parku Krka u Hrvatskoj. Iz PU šibensko-kninske za Index.hr su potvrdili jedino kako su utopljenici stariji muškarac i mlađa ženska osoba.

U toku je postupak identifikacije, a ni obdukcija još nije dovršena tako da se još ne zna ni uzrok smrti.

"Tijekom očevida policija je pronašla predmete i isprave koji bi mogli upućivati na identitet, no još ništa službeno nemamo", kazala je glasnogovornica šibenske policije.

Podsjetimo, jučer su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka na dubini od tri metra pronađena beživotna tijela žene i muškarca. Policija je u 15:38 zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavijestili posjetitelji Nacionalnog parka.

Kako je javio portal Morski.hr, tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom. "Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili", saznaje portal Morski.hr od posjetitelja Nacionalnog parka Krka.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije