Tragična nesreća u Hrvatskoj: Poginuo 43-godišnji radnik iz BiH

0
Hina
Tragična nesreća u Hrvatskoj: Poginuo 43-godišnji radnik iz BiH
Foto: Screenshot / Ilustracija / Hitna pomoć, Hrvatska

U utorak oko 11 sati na šumskom predjelu Mačva kod Privlake nedaleko od Vinkovaca, dogodila se nesreća na radu u kojoj je smrtno stradao 43-godišnjak, djelatnik kompanije iz Gunje.

Stradali 43-godišnjak, državljanin Bosne i Hercegovine, je u tom dijelu šume, zajedno s drugim radnicima firme iz Gunje, obavljao radove sječe drvnih sortimenata.

Uviđajem, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Vinkovci, utvrđeno je kako je 43-godišnjak u trenutku nesreće prilikom rušenja stabla, bez znanja drugog djelatnika, došao u područje pada trupca, koji ga je udario u glavu i tijelo.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Prilikom prenošenja s mjesta događaja do vozila radi pružanja liječničke pomoći, unesrećeni je preminuo. Na mjesto događaja pristupila je i inspektorica zaštite na radu Područnog ureda Osijek.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva Vinkovci, nad tijelom 43-godišnjaka je u NMB Dr. Juraj Njavro obavljena obdukcija kojom je konstatirano kako je smrt nastupila uslijed zadobivenih ozljeda prilikom udarca stabla. Policijski službenici će o događaju podnijeti izvještaj nadležnom državnom odvjetništvu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije