Tragedija u susjedstvu: Iz zapaljenog automobila policajci izvlačili muškarca

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u susjedstvu: Iz zapaljenog automobila policajci izvlačili muškarca
Foto: Arhiv / Policija / Ilustracija

U Hrvatskoj se, noćas u 3:27 sati, desila tragična saobraćajna sesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

Saobraćajna nesreća desila se nedaleko od Vodica, a prema navodima iz Policijske uprave šibensko-kninske, 47-godišnjak je upravljajući automobilom Fiat šibenskih registarskih oznaka kretao se lokalnom cestom u pravcu mjesta Jadrije

"Dolaskom do raskrižja s mjestom Bogdanovići, na ravnom dijelu ceste vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega u zanošenju automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera. Nakon toga osobnim automobilom izlijeće van kolnika, udara u kameni suhozid, od kojeg se odbija, a automobil se višestruko prevrće i zaustavlja van kolnika okrenut na krov", navodi se u saopćenju iz policije.

Novi slučaj u BiH: Učenik došao u školu s pištoljem, uhapšena četiri maloljetnika

Novi slučaj u BiH: Učenik došao u školu s pištoljem, uhapšena četiri maloljetnika

Dodaju kako su policijski službenici, po dolasku na mjesto događaja,  izvukli vozača iz automobila, s obzirom je automobil počeo gorjeti. Ipak, s dolaskom Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt vozača, a automobil je u potpunosti izgorio.

"O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku", navode iz PU šibensko-kninske.

Na mjestu tragičnog događaja intervenisali su i vatrogasci iz Vodica i Šibenika sa tri vozila, a požar na automobilu ugašen je u 4:16 sati, pišu lokalni hrvatski mediji. Više detalja o uzrocima saobraćajne nesreće znat će se tokom dana nakon što policijski uviđaj bude završen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije