Detalji tragedije kod Zrenjanina: Majka pronašla Ivanino beživotno tijelo u kadi

Radiosarajevo.ba
Detalji tragedije kod Zrenjanina: Majka pronašla Ivanino beživotno tijelo u kadi
Foto: Facebook / Ivana Rosuljaš

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina, poginula je, kako se sumnja, od strujnog udara u kupatilu porodične kuće u ulici Milorada Stojanova, u petak uveče. Istražitelji su ovaj slučaj okarakterisali kao zadesnu smrt,a pravi uzrok smrti biće poznat nakon obdkucije.

Srbija / Tragedija kod Zrenjanina: Djevojka preminula od strujnog udara

Dan nakon nezabilježene porodične tragedije u ovom selu kod Zrenjanina, utjehe za Ivanine roditelje i brata Igora nije bio. Niko od njih nije mogao da zadrži suze, ne vjerujući da nikad više neće vidjeti Ivanu.

O nesreći koja je pogodila Ivanine najmilije i cijelo selo, jedino je govorio Dušan Rošulj, rođak unesrećene porodice:

"Ivana je u petak uveče krenula da se istušira. Brat joj se spremao za posao. Ušla je kupatilo. U jednom trenutku, kako se priča, njena majka čula je da je Ivana pala. Ušla je u kupatilo i zatekla ćerku sa tušem u ruci. Tužno, da tužnije ne može da bude. U Stajićevu se, koliko mene pamćenje služi, nikada ranije nije dogodila ovako strašna porodična tragedija", ispričao je starac za Kurir.rs 

Oni koji su poznavali Ivanu, opisuju je kao prelijepu i veselu djevojku pred kojom je tek bio život.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije