Tragedija kod Užica: Mladi par poginuo pred vjenčanje

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija kod Užica: Mladi par poginuo pred vjenčanje
Foto: Printscreen / Kremna/Užice

U jednoj kući u selu Kremna kod Užica danas su pronađena tijela mlađeg muškarca i žene.

Prema još nepotvrđenim informacijama, radi se o mladima iz Požege koji su boravili u ovom selu.

Uzroci smrti se ispituju, mada je za sada pretpostavlja da je muškarac stradao od strujnog udara zbog neispravnog bojlera dok se kupao, a da je žena poginula dok je pokušavala da ga spasi, također od struje.

Beživotna tijela Požežana J. J. (30) i Uroša Đ. (29) pronašao je rođak jednog od dvoje stradalih, kada je u utorak u večernjim satima došao da ih obiđe, u kući koju su koristili za odmor u selu Kremna kod Užica.

Odmah po prijavi, policija i hitna pomoć došli su na lice mjesta, ali su medicinari mogli samo da konstatuju smrt dvoje mladih ljudi.

"Taj rođak je znao da je par u kući. Ušao je unutra kada niko nije odgovarao na dozivanje, a zatim je na podu tuš kabine ugledao tijela dvoje stradalih. Uzrok smrti je najvjerovatnije strujni udar izazvan neispravnim instalacijama, ali će obdukcija i vještačenja dati precizan odgovor na pitanje kako je do tragedije došlo" - izvještavaju srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije