Teška nesreća u Zagrebu: Autoškola naletjela na dvije tinejdžerice

1
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća u Zagrebu: Autoškola naletjela na dvije tinejdžerice
Foto: Index / Saobraćajna nesreća u Zagrebu

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u zagrebačkom naselju Špansko.

Prema riječima svjedoka vozač autoškole je automobilom Golf u Uici Antuna Šoljana na pješačkom prijelazu naletio na dvije curice.

Na mjestu događaja je bilo više policijskih automobila te dvije Hitne pomoći. Prema informacijama svjedoka koji poznaju stradale, radi se o tinejdžericama koje su završile osmi razred te koje, prema prvim informacijama, nisu teško povrijeđene.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

"Taman smo prošli s autom kada je druga Hitna dolazila i sve što sam vidjela je da netko leži na zebri", rekla nam je žena koja je prolazila.

"Čuo se jak udarac. Kada sam pogledala kroz prozor vidjela sam dvije osobe odbačene na cestu od siline udarca. Plač i vrisak. Vozač je nešto govorio, a cura je vikala "a šta sam trebala". Dolaze prolaznici u pomoć i dvije hitne službe dolaze za minutu-dvije. Policija ubrzo dolazi i ograđuje cijeli dio. Još je auto na mjestu nesreće", ispričala je svjedokinja za hrvatske medije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije