Teška nesreća u Hrvatskoj: Sletio sa ceste, pao u nesvijest, a pronašli ga radnici

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća u Hrvatskoj: Sletio sa ceste, pao u nesvijest, a pronašli ga radnici
Foto: DVD Sv Ivan Zelina / Hrvatska

Vatrogasci iz DVD-a Sveti Ivan Zelina iz Hrvatske izvukli su u subotu ujutro muškarca koji je nakon prometne nesreće ostao zarobljen u svom autu u polju.

Povremeno bi dolazio k svijesti, piše 24sata.hr. Kako saznaje Večernji.ba, tačno vrijeme nesreće i dalje se utvrđuje, jer je nesretnog muškarca pronašao radnik zimske službe koji je prolazio cestom. Primijetio je razvaljeni auto u polju kako leži na boku i otišao je provjeriti ima li koga unutra.

Pronašao je zarobljenog vozača i odmah nazvao 112. Auto je već bio prekrio led - U 04.20 sati zaprimili smo poziv Županijskog vatrogasnog obavještajnog centra o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Lukoil benzinske.

Na intervenciju izlazimo sa Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilo i 2 operativca i mazda 116 s 3 operativca - napisali su Zelinski vatrogasci na svojim stranicama.

Kad su došli do automobila morali su ga osigurati da se ne prevrne i još više ozlijedi vozača jer je stao na lijevom boku. Izrezali su i preklopili krov kako bi izvukli muškarca.

Povremeno je dolazio k svijesti te su ga predali Hitnoj pomoći. Prevezli su ga u jednu od zagrebačkih bolnica, a njegovo stanje zasad nije poznato.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije