Teška nesreća na autocesti u Hrvatskoj: Dvije osobe smrtno stradale

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća na autocesti u Hrvatskoj: Dvije osobe smrtno stradale
Foto: Hina / Ilustracija / Hrvatska policija

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u srijedu, 9. augusta, iza 9 sati na autocesti A6 između tunela Podvugleš i Čardak u smjeru Zagreba, na radnom zadatku smrtno su stradala dva djelatnika Hrvatskih autocesta.

"Nesreća se dogodila po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Na žalost, došlo je do naleta teretnog vozila na radnike i ophodarsko vozilo koje je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno. Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave.

Ovim putem izražavamo duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, a obiteljima naših djelatnika izražavamo saučešće. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu kompanije", javljaju iz Hrvatskih cesta.

Oglasili se iz sarajevske policije nakon tragedije u Sarajevu

Oglasili se iz sarajevske policije nakon tragedije u Sarajevu

Promet na ovom dijelu autoceste u smjeru Zagreba je u prekidu i to između čvora Ravna Gora i Vrbovsko te se preusmjerava na obilazni pravac: čvor Ravna Gora (A6) - Ž5034 - D42 - čvor Vrbovsko (A6).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije