Terencem pokušao izgurati policijsko vozilo pa sletio s ceste

Radiosarajevo.ba
Terencem pokušao izgurati policijsko vozilo pa sletio s ceste
/ MUP HR
Na autocesti A3, kod Slobodnice, u Hrvatskoj, vozač terenca stranih registracija u ponedjeljak navečer nije želio poslušati naredbu policije da se zaustavi nego je pokušao izgurati policijsko vozilo s autoceste.

Izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal, saopćila je brodsko-posavska policija. Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić ističe kako su oko 20 sati primili dojavu da se na A3, kod Slobodnice, u općini Sibinj, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste. Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal.

U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko povrijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu, a niko nije teže ozlijeđen, napominju iz policije, prenosi Hina.

S obzirom da je riječ o stranim državljanima, PU brodsko-posavska nastavlja s utvrđivanjem okolnosti njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku.

"Policija također utvrđuju i druge okolnosti učinjenog prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će skladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere", navodi glasnogovornica Nujić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije